Instituto de Biotecnología Vegetal
Institutua
Gaspar Francisco
Ros Berruezo
Gaspar Francisco Ros Berruezo-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (15)
2024
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Effect of hydroxytyrosol, Moringa, and spirulina on the physicochemical properties and nutritional characteristics of gluten-free brownies
Food Science and Nutrition, Vol. 12, Núm. 1, pp. 385-398
2022
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Assessing nutritional status in institutionalized mental patients
Nutricion Hospitalaria, Vol. 39, Núm. 2, pp. 365-375
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Novel Approaches for the Recovery of Natural Pigments with Potential Health Effects
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 70, Núm. 23, pp. 6864-6883
2021
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Antioxidant capacity and diet pattern evaluation in a university community in south eastern spain
Nutricion Hospitalaria, Vol. 38, Núm. 6, pp. 1200-1208
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Innovative natural functional ingredients from olive and citrus extracts in spanish-type dry-cured sausage “fuet”
Antioxidants, Vol. 10, Núm. 2, pp. 1-16
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Olive tree derivatives and hydroxytyrosol: Their potential effects on human health and its use as functional ingredient in meat
Foods, Vol. 10, Núm. 11
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Substitution of synthetic nitrates and antioxidants by spices, fruits and vegetables in Clean label Spanish chorizo
Food Research International, Vol. 139
2020
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Designing a clean label fish patty with olive, citric, pomegranate, or rosemary extracts
Plants, Vol. 9, Núm. 5
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Effect of natural extracts obtained from food industry by-products on nutritional quality and shelf life of chicken nuggets enriched with organic Zn and Se provided in broiler diet
Poultry Science, Vol. 99, Núm. 3, pp. 1491-1501
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Plant derived ingredients rich in nitrates or phenolics for protection of pork against protein oxidation
Food Research International, Vol. 129
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Synthetic vs. Natural hydroxytyrosol for clean label lamb burgers
Antioxidants, Vol. 9, Núm. 9, pp. 1-15
2019
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Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre estrategias de identificación de riesgos emergentes alimentarios
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 29, pp. 19-42
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Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre la verificación de estudios de vida útil en relación a Listeria monocytogenes en alimentos listos para el consumo
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 29, pp. 11-18
2016
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Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición (AECOSAN) en relación a la alergia a Anisakis
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 24, pp. 23-33
2015
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Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición (AECOSAN) sobre los riesgos microbiológicos asociados al consumo de determinados alimentos por niños de 0 a 3 años
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 22, pp. 19-78