Artículos (18) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1993

  1. Aportación al conocimiento del endemismo ibérico e iberonorteafricano en la flora vascular de la província de Albacete (España)

    Ecología, Núm. 7, pp. 179-202

  2. Capsaicin Oxidation by Peroxidase from Capsicum annuum (Var. annuum) Fruits

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 41, Núm. 7, pp. 1041-1044

  3. Cuatro plantas de interés para la flora del sureste ibérico

    Anales del Jardín Botánico de Madrid, Vol. 51, Núm. 1, pp. 162-166

  4. Dihydrocapsaicin Oxidation by Capsicum annuum (var. annuum) Peroxidase

    Journal of Food Science, Vol. 58, Núm. 3, pp. 611-613

  5. Effects of salinity on various growth stages of muskmelon cv. Revigal

    Journal of Horticultural Science, Vol. 68, Núm. 6, pp. 899-904

  6. Erosión tras incendio en el SE de España: protección de los suelos por la cubierta vegetal colonizadora durante las primeras etapas de la sucesión

    Ecología, Núm. 7, pp. 3-10

  7. Espectro polínico y cuantificación del sedimento y cenizas de mieles producidas en la Región de Murcia, España

    Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, Vol. 33, Núm. 1, pp. 71-85

  8. Grimmia mesopotamica (Grimmiaceae, Musci) New to Europe

    The Bryologist, Vol. 96, Núm. 2, pp. 245

  9. Influence of variety and geographical origin on the lipid fraction of hazelnuts (Corylus avellana L.) from Spain: I. Fatty acid composition

    Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 4, pp. 411-414

  10. Mineralogía de algunos suelos fersialiticos del suroeste de España

    Boletín de la Sociedad Española de Mineralogía, Vol. 16, Núm. 1, pp. 129-130

  11. Morfología del polen de Citrus limon "Verna" de la región de Murcia

    Anales de biología, Núm. 19, pp. 63-69

  12. Oxidation of flavonols and flavonol glycosides by a hypodermal peroxidase isoenzyme from gamay rouge grape (Vitis vinifera) berries

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 62, Núm. 4, pp. 385-391

  13. Polyamine levels in pollinated and auxin‐induced fruit of tomato (Lycopersicon esculentum) during development

    Physiologia Plantarum, Vol. 87, Núm. 1, pp. 14-20

  14. Purification and kinetic characterization of a basic peroxidase isoenzyme responsible for lignification in Gamay rouge grape (Vitis vinifera) berries

    Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 4, pp. 391-394

  15. QUALITY FACTORS IN FOUR VARIETIES OF MELON (CUCUMIS MELO, L.)

    Journal of Food Quality, Vol. 16, Núm. 2, pp. 91-100

  16. Resveratrol production as a part of the hypersensitive‐like response of grapevine cells to an elicitor from Trichoderma viride

    New Phytologist, Vol. 124, Núm. 3, pp. 455-463

  17. The effect of difluoromethylornithine on polyamine levels in pollinated and napthaleneacetic acid-induced young tomato fruits

    Plant Growth Regulation, Vol. 12, Núm. 3, pp. 287-292

  18. The subcellular localization of isoperoxidases in capsicum annuum leaves and their different expression in vegetative ánd flowered plants

    Annals of Botany, Vol. 72, Núm. 5, pp. 415-421