Capítulos de Libro (19) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2013

  1. Capítulo XIX. Integración cooperativa en el ámbito agroalimentario

    Economía social y derecho: problemas jurídicos actuales de las empresas de economía social (Granada : Comares, 2013), pp. 437-458

  2. Changes of soil organic carbon and soil properties with pig slurry from liquid and solid feeding diet in a sandy loam soil

    Environmental sustainability through soil conservation (Marcela Restrepo Bernal), pp. 288-300

  3. Chilling and coadjutants for optimising the postharvest quality and safety of fruit and vegetables

    Advanced Techniques for Research and Development in Food and Agriculture (ETSIA-UPCT)

  4. Circadian regulation of horticultural traits: Integration of environmental signals

    Horticultural Reviews (John Wiley and Sons Inc.), pp. 1-46

  5. Coordinación horizontal y vertical: estructura de coordinación propuesta para la UPCT

    Equipos docentes: innovación docente en la Universidad Politécnica de Cartagena (2012-2013) (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 25-38

  6. Desarrollo de competencias profesionales a través de prácticasen empresa en la universidad politécnica de cartagena (upct)

    Equipos docentes: innovación docente en la Universidad Politécnica de Cartagena (2012-2013) (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 63-104

  7. Desarrollo de plataformas virtuales

    Equipos docentes: innovación docente en la Universidad Politécnica de Cartagena (2012-2013) (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 185-192

  8. El proceso de aprendizaje en clases prácticas: aplicación de lametodología learning-by-doing y evaluación de los resultados

    Equipos docentes: innovación docente en la Universidad Politécnica de Cartagena (2012-2013) (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 129-150

  9. El tamaño de las cooperativas agroalimentarias como factor de competitividad: Análisis de las fórmulas de crecim iento para alcanzarlo

    Tamaño y competitividad: Experiencias de crecimiento en las cooperativas agroalimentarias españolas (Cajamar Caja Rural), pp. 25-66

  10. Introducción

    Tamaño y competitividad: Experiencias de crecimiento en las cooperativas agroalimentarias españolas (Cajamar Caja Rural), pp. 21-24

  11. Lista de chequeo de las guías docentes de la UPCT

    Equipos docentes: innovación docente en la Universidad Politécnica de Cartagena (2012-2013) (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 57-60

  12. Mejorar el aprendizaje mediante la evaluación

    Equipos docentes: innovación docente en la Universidad Politécnica de Cartagena (2012-2013) (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 153-172

  13. New broccoli varieties with improved health benefits and suitability for the fresh–cut and fifth range industries: an opportunity to increase its consumption

    Brassicaceae: characterization, functional genomics and health benefits (Nova Science Publishers), pp. 67-91

  14. Proyecto 7 competencias genéricas upct

    Equipos docentes: innovación docente en la Universidad Politécnica de Cartagena (2012-2013) (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 1-22

  15. Reduction of Risk for Human and Ecosystems in Mine Tailing Properties

    Industrial Safety and Life Cycle Engineering (IRIS), pp. 375-404

  16. Risk assessment for the environment, population and infrastructures of some abandoned tailing ponds in the mining district of Cartagena-La Union (SE Spain)

    Metal Contamination: Sources, Detection and Environmental Impact (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 194-217

  17. Soil organic carbon dynamics in the soil-plant system after three years of pig slurry application in a silty loam soil

    Environmental sustainability through soil conservation (Marcela Restrepo Bernal), pp. 380-382

  18. Sustainable Processing of Fresh-Cut Fruit and Vegetables

    Sustainable Food Processing (Wiley Blackwell), pp. 219-268

  19. Techniques in cellular and molecular biology

    Advanced Techniques for Research and development in Food and Agriculture (Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica, UPCT), pp. 5-26