Publicaciones (217) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2019

  1. . ¿El tamaño importa? Efecto del tamaño corporal en el rendimiento de Orius laevigatus (Fieber) (Hemiptera: Anthocoridae) como agente de control biológico

    XI Congreso Nacional de Entomología Aplicada: Madrid, del 4 al 8 de noviembre 2019

  2. A proposed methodology to analyze plant growth and movement from phenomics data

    Remote Sensing, Vol. 11, Núm. 23

  3. A valuation-based approach for irrigated agroecosystem services

    172nd European Association of Agricultural Economists (EAAE) Seminar

  4. Adaptation in the design of a weighing lysimeter for use in potato crops

    Lecture Notes in Mechanical Engineering (Pleiades Publishing), pp. 143-151

  5. Ag-chitosan nanocomposites in edible coatings affect the quality of fresh-cut melon

    Postharvest Biology and Technology, Vol. 147, pp. 174-184

  6. Agro-industry composts as growing medium for growing baby-leaf lettuces in a floating system – added-value to suppress Pythium irregulare

    Acta Horticulturae, Vol. 1242, pp. 791-797

  7. An Innovative Ethylene Scrubber Made of Potassium Permanganate Loaded on a Protonated Montmorillonite: a Case Study on Blueberries

    Food and Bioprocess Technology, Vol. 12, Núm. 3, pp. 524-538

  8. An agroindustrial compost as alternative to peat for production of baby leaf red lettuce in a floating system

    Scientia Horticulturae, Vol. 246, pp. 907-915

  9. An automatic non-destructive method for the classification of the ripeness stage of red delicious apples in orchards using aerial video

    Agronomy, Vol. 9, Núm. 2

  10. Antecedentes del oportunismo en las cooperativas agroalimentarias

    CIRIEC - España. Revista de economía pública, social y cooperativa, Núm. 97, pp. 111-136

  11. Análisis de la velocidad de infiltración del agua en el suelo saturados mediante lisímetros de pesada

    X Congreso Ibérico de Agroingeniería: Libro de actas

  12. Análisis de las necesidades de formación de las cooperativas agroalimentarias

    XII Congreso de Economía Agraria

  13. Análisis del consumo de agua de Hordeum vulgare L. mediante un equipo de lisimetría de pesada

    X Congreso Ibérico de Agroingeniería: Libro de actas

  14. Análisis en tiempo real del funcionamiento de la cadena de alimentación de las máquinas deshuesadoras de aceitunas mediante diagnosis por visión artificial y redes neuronales

    X Congreso Ibérico de Agroingeniería: Libro de actas

  15. Aprendizaje automatizado basado en transformadas wavelet para la segmentación de hojas en imágenes infrarrojas

    Proceedings of the 7th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 18

  16. Assessment of the association between in Vivo corneal morphogeometrical changes and keratoconus eyes with severe visual limitation

    Journal of Ophthalmology, Vol. 2019

  17. Assessment of the environmental impact of an agricultural area near a coastal lagoon using geophysical and geochemical techniques

    Recent Advances in Geophysics (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 75-98

  18. Atmospheric dust characterisation in the mining district of Cartagena-La Unión, Spain: Air quality and health risks assessment

    Science of the Total Environment, Vol. 693

  19. Automatic classification of chickpea varieties using computer vision techniques

    Agronomy, Vol. 9, Núm. 11

  20. Automatización de pequeños jardines con Sonoff 4CH Pro R2 y EWelink

    X Congreso Ibérico de Agroingeniería: Libro de actas