Publicaciones en las que colabora con Alfredo Palop Gómez (12)

2018

  1. Aplicación de modelización matemática para diseñar tratamientos de carne de pollo seguros con un mínimo impacto en la calidad sensorial

    Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018

  2. Mathematical quantification of the induced stress resistance of microbial populations during non-isothermal stresses

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 266, pp. 133-141

2017

  1. A novel tool to model dynamic microbial inactivation following a probabilistic approach

    International conference on Quantitative Tools for Sustainable Food and Energy in the food chain: Grecia, del 10 al 12 de abril de 2017

  2. Quantifying the adaptation of bacteria to thermal stresses, a model separating typical resistance and stress adaptation

    International Conference on Predictive Microbiology in Food ICPMF10: Córdoba, del 26 al 29 de septiembre de 2017

2009

  1. Nonisothermal heat resistance determinations with the thermoresistometer Mastia

    Journal of Applied Microbiology, Vol. 107, Núm. 2, pp. 506-513

2003

  1. Prediction of Bacillus subtilis spore survival after a combined non-isothermal-isothermal heat treatment

    European Food Research and Technology, Vol. 217, Núm. 4, pp. 319-324