Publicaciones en las que colabora con Francisco de Asís Artés Hernández (93)

2022

  1. Huella de carbono del transporte refrigerado

    Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 437-442

2020

  1. Cambios en la calidad de semillas de haba mínimamente procesadas mediante el uso de diferentes soluciones desinfectantes y antipardeantes

    Proceedings of the 8th Workshop on agri-food research. WIA.19

  2. Viability of sous vide, microwave and high pressure processing techniques on quality changes during shelf life of fresh cowpea puree

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 26, Núm. 8, pp. 706-714

2018

  1. Bioactive compounds changes of a green vegetable smoothie after thermal treatments and during shelf life

    Acta Horticulturae: VIII International Postharvest Symposium: Enhancing Supply Chain and Consumer Benefits - Ethical and Technological Issues

  2. Cambios en la calidad de semillas de haba mínimamente procesadas y microondadas

    Proceedings of the 6th Workshop on Agri-food Research. WIA.17

  3. Effect of microwave treatments on the quality of a smoothie

    Acta Horticulturae

  4. Evolución de la calidad de semillas y vainas de Caupí mínimamente procesadas en fresco y microondadas

    XII Simposio Nacional y X Ibérico de Maduración y Postcosecha: Badajoz, del 4 al 7 de Junio 2018

  5. Innovative Quality Improvement by Continuous Microwave Processing of a Faba Beans Pesto Sauce

    Food and Bioprocess Technology, Vol. 11, Núm. 3, pp. 561-571

  6. Microwave heating modelling of a green smoothie: Effects on glucoraphanin, sulforaphane and S-methyl cysteine sulfoxide changes during storage

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 98, Núm. 5, pp. 1863-1872