Publicaciones en las que colabora con Francisco de Asís Artés Hernández (88)

2022

  1. Huella de carbono del transporte refrigerado

    Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 437-442

2020

  1. Cambios en la calidad de semillas de haba mínimamente procesadas mediante el uso de diferentes soluciones desinfectantes y antipardeantes

    Proceedings of the 8th Workshop on agri-food research. WIA.19

  2. Viability of sous vide, microwave and high pressure processing techniques on quality changes during shelf life of fresh cowpea puree

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 26, Núm. 8, pp. 706-714

2018

  1. Bioactive compounds changes of a green vegetable smoothie after thermal treatments and during shelf life

    Acta Horticulturae: VIII International Postharvest Symposium: Enhancing Supply Chain and Consumer Benefits - Ethical and Technological Issues

  2. Cambios en la calidad de semillas de haba mínimamente procesadas y microondadas

    Proceedings of the 6th Workshop on Agri-food Research. WIA.17

  3. Effect of microwave treatments on the quality of a smoothie

    Acta Horticulturae

  4. Evolución de la calidad de semillas y vainas de Caupí mínimamente procesadas en fresco y microondadas

    XII Simposio Nacional y X Ibérico de Maduración y Postcosecha: Badajoz, del 4 al 7 de Junio 2018

  5. Innovative Quality Improvement by Continuous Microwave Processing of a Faba Beans Pesto Sauce

    Food and Bioprocess Technology, Vol. 11, Núm. 3, pp. 561-571

  6. Microwave heating modelling of a green smoothie: Effects on glucoraphanin, sulforaphane and S-methyl cysteine sulfoxide changes during storage

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 98, Núm. 5, pp. 1863-1872

  7. Natural vitamin B12 and fucose supplementation of green smoothies with edible algae and related quality changes during their shelf life

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 98, Núm. 6, pp. 2411-2421