Publications by the researcher in collaboration with Noelia Castillejo Montoya (21)

2021

  1. Efecto de la iluminación UV-B en el crecimiento del hipocótilo durante la germinación de semillas de col roja

    Proceedings of the 9th Workshop on Agri-Food Research for young researchers. WIA 20

  2. Evolución del rendimiento y la calidad postcosecha de pimientos fertirrigados con sulfato cálcico micronizado

    Agrícola vergel: Fruticultura, horticultura, floricultura, Núm. 432, pp. 123-129

  3. Fertirrigación en invernadero de pimiento tipo California (Capsicum annum) con sulfato cálcico como alternativa al nitrato cálcico

    Phytoma España: La revista profesional de sanidad vegetal, Núm. 332, pp. 33-39

2020

  1. Evolución de la madurez y la calidad de la mandarina Orri fertirrigada con sulfato cálcico

    Agricultura: Revista agropecuaria, Núm. 1037, pp. 50-53

  2. Fertirrigación con sulfato cálcico para atenuar la necrosis periestilar en la mandarina Orri

    Levante Agrícola: Revista internacional de cítricos, Núm. 453, pp. 183-186

2018

  1. Bioactive compounds changes of a green vegetable smoothie after thermal treatments and during shelf life

    Acta Horticulturae: VIII International Postharvest Symposium: Enhancing Supply Chain and Consumer Benefits - Ethical and Technological Issues

  2. Evolución de compuestos fenólicos y antioxidantes en batidos a base de algas durante su vida comercial

    Proceedings of the 6th Workshop on Agri-food Research. WIA.17

  3. Microwave heating modelling of a green smoothie: Effects on glucoraphanin, sulforaphane and S-methyl cysteine sulfoxide changes during storage

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 98, Núm. 5, pp. 1863-1872

  4. Natural vitamin B12 and fucose supplementation of green smoothies with edible algae and related quality changes during their shelf life

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 98, Núm. 6, pp. 2411-2421

  5. Nutritional and bioactive compounds of commercialized algae powders used as food supplements

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 24, Núm. 2, pp. 172-182

2017

  1. Innovaciones en el desarrollo de smoothies verdes mediante tecnologías emergentes de procesado mínimo

    Proceedings of the 5th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 16

  2. Phenolic and antioxidant compounds changes of algae based smoothies during shelf life

    6th Workshop on Agri-food Research (WiA.17): Cartagena, 8 y 9 de mayo de 2017

  3. Preservation of bioactive compounds of a green vegetable smoothie using short time–high temperature mild thermal treatment

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 23, Núm. 1, pp. 46-60