Publicaciones (33) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1995

  1. A Blue Pigment Derived From Rosmarinic Acid And Feso, Is Responsible For The Blue Pigment Secreted Into The Medium By Lavandula X Intermedia Cell Cultures Grown In The Dark

    Natural Product Letters, Vol. 7, Núm. 3, pp. 169-175

  2. ACTUAL BROWNING AND PEROXIDASE LEVEL ARE NOT CORRELATED IN RED AND WHITE BERRIES FROM GRAPEVINE (VITIS-VINIFERA) CULTIVARS

    FRUIT VARIETIES JOURNAL, Vol. 49, Núm. 2, pp. 82-84

  3. Approaches to airborne pollen in SE Spain. First survey in Murcia: one year of pollen monitoring (1993-94)

    Aerobiologia, Vol. 11, Núm. 3, pp. 189-194

  4. Aproximación a la historia reciente de la flora y vegetación en las sierras de Segura orientales

    Al-Basit: Revista de estudios albacetenses, Núm. 36, pp. 87-111

  5. Caracterización de la calidad de la avellana producida en España y evaluación y mejora de la tecnología de secado y conservación

    Resultados de los proyectos de investigación terminados en 1992: resúmenes de los informes finales (Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación), pp. 19-23

  6. Censo invernal 1995 de aves acuáticas de la Región de Murcia: selección de hábitats

    El Naturalista Indómito, Vol. 1, pp. 1-6

  7. D values of bacillus stearothermophilus spores as a function of pH and recovery medium acidulant

    Journal of Food Protection, Vol. 58, Núm. 6, pp. 628-632

  8. Daily variations of Alternaria spores in the city of Murcia (semi-arid southeastern Spain) - Relationship with weather variables

    International Journal of Biometeorology, Vol. 38, Núm. 4, pp. 176-179

  9. Effect of Iysozyme concentration, heating at 90°C, and then incubation at chilled temperatures on growth from spores of non‐proteolytic Clostridium botulinum

    Letters in Applied Microbiology, Vol. 21, Núm. 1, pp. 50-54

  10. Effect of fosetyl-A1 on peroxidase from grapevine (Vitis vinifera) cells

    European Journal of Histochemistry, Vol. 39, Núm. 1, pp. 69-74

  11. Effects of high temperatures on germination of Pinus halepensis Mill. and P. pinaster Aiton subsp. pinaster seeds in southeast Spain

    Vegetatio, Vol. 116, Núm. 1, pp. 69-72

  12. Estudio sanitario de las lonjas y almacenes de productos de la pesca y de la acuicultura en Baleares

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 262, pp. 79-82

  13. Estudios de palinología arqueológica en el sureste ibérico semiárido

    Cuaternario y geomorfología: Revista de la Sociedad Española de Geomorfología y Asociación Española para el Estudio del Cuaternario, Vol. 9, Núm. 3, pp. 17-31

  14. Growth and heat resistance of clostridium sporogenes PA 3679 spores heated and recovered in acidified media

    Journal of Food Protection, Vol. 58, Núm. 6, pp. 656-660

  15. Horticultura en Torrepacheco

    Horticultura: Revista de industria, distribución y socioeconomía hortícola: frutas, hortalizas, flores, plantas, árboles ornamentales y viveros, Núm. 102, pp. 85-90

  16. Influence of cold-storage conditions on the quality of unshelled walnuts

    International Journal of Refrigeration, Vol. 18, Núm. 8, pp. 544-549

  17. Influence of fungicide treatment and storage conditions on mould and yeast activity on "Satsuma" mandarin

    International Journal of Refrigeration, Vol. 18, Núm. 1, pp. 63-66

  18. Influence of sporulation temperature on the heat resistance of a strain of Bacillus licheniformis (Spanish type culture collection 4523)

    Food Microbiology, Vol. 12, Núm. C, pp. 357-361

  19. Las plagas

    El Cultivo del tomate (Mundi Prensa Libros), pp. 385-467

  20. Notas corólogicas albacetenses, II

    Anales de biología, Núm. 20, pp. 93-99