Publications by the researcher in collaboration with Alberto Garre Pérez (42)

2022

  1. Aplicación de una nanoemulsión de limoneno para la descontaminación de tomates cherry contaminados artificialmente con "listeriamonocytogenes"

    Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones

  2. Different model hypotheses are needed to account for qualitative variability in the response of two strains of Salmonella spp. under dynamic conditions

    Food Research International, Vol. 158

  3. El software científico de código abierto: una herramienta para poner métodos matemáticos complejos al alcance de l@s microbiólog@s de alimentos

    Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones

  4. Evaluación de modelos predictivos que consideran la variabilidad de cepas de "Salmonella spp." expuestas a tratamientos térmicos dinámicos

    Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones

  5. Multiobjective Optimization of a Frying Process Balancing Acrylamide Formation and Quality: Solution Analysis and Uncertainty Propagation

    Foods, Vol. 11, Núm. 22

  6. Response to letter to the Editor from M. Peleg on: Not just variability and uncertainty; the relevance of chance for the survival of microbial cells to stress

    Trends in Food Science and Technology

  7. The use of bayesian networks and bootstrap to evaluate risks linked to the microbial contamination of leafy greens irrigated with reclaimed water in Southeast Spain

    Microbial Risk Analysis, Vol. 22

  8. Training in tools to develop quantitative microbial risk assessment along the food chain of Spanish products

    EFSA Journal, Vol. 20, Núm. S2