Publications (331) Francisco de Asís Artés Hernández publications View referenced research data.

filter_list

2024

  1. An innovative beverage made from revalorized broccoli and carrots by-products

    Acta Horticulturae, pp. 187-194

  2. Bioactive content enhancement in tomato by-products through UV-B abiotic stresses.

    5th International conference on fresh-cut produce: maintaining quality and safety.

  3. Capacidad antifúngica de subproductos de frutas y aceites esenciales frente a Penicillium digitatum: un estudio in vitro.

    XXIII Congreso nacional de microbiología de los alimentos.

  4. Combined effect of modified atmosphere packaging and potassium permanganate-based ethylene scavengers on apricot bioactive compounds

    Acta Horticulturae

  5. Desarrollo de un zumo de piña y uva enriquecido en compuestos bioactivos revalorizados a partir de subproductos de la Industria Alimentaria.

    XXIII Congreso nacional de microbiología de los alimentos.

  6. Determinación de compuestos fenólicos en nuevos híbridosde uva de mesa

    Libro de actas del 13º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores: WIA.24

  7. Diversity on colorn infrared spectra and phenolic profile correlation in citrus fruit peels

    The 5th international electronic conference on foods

  8. Eco-Friendly Postharvest Technologies to Preserve or Enhance the Quality and Safety of Fruit and Vegetable Products

    Foods

  9. Efecto de la luz UV-B como estrés abiótico para potenciar lacapacidad antioxidante de subproductos de tomate

    Libro de actas del 13º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores: WIA.24

  10. Efecto del tamaño del corte en pieles de naranja y pomelo como estrés abiótico para inducir la biosíntesis de compuestos fenólicos

    Jornadas de los grupos de trabajo de horticultura, alimentación y salud, fertilización y sustratos, fresón y otros frutos rojos, celebradas del 20 al 22 de marzo de 2024 en Cartagena

  11. Effect of enzyme assisted extraction to enhance the antioxidant capacity of tomato by-products.

    9th EIDUM-EINDOC-CMN-EUniWell doctoral students conference 2024.

  12. Effect of the carotene fortification of a cucumber juice on shelf life with extracts from tomato by-products.

    The 5th international electronic conference on foods.

  13. Extracción asistida por ultrasonidos mediante sonda decompuestos fenólicos en subproductos de floretes de broccoli

    Libro de actas del 13º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores: WIA.24

  14. Fortification of an Innovative Tomato Cold Soup with High Bioaccessible Sulforaphene from UV-B–Treated Radish Seeds

    Food and Bioprocess Technology, Vol. 17, Núm. 9, pp. 2631-2643

  15. From waste to worth: by-products revalorization in the fresh-cut industry.

    5th International conference on fresh-cut produce: maintaining quality and safety.

  16. Libro de actas del 13º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores: WIA.24 coord.

    Universidad Politécnica de Cartagena

  17. Microwave-assisted ethanolic and aqueous extraction of antioxidant compounds from tomato and lemon by-products.

    38th International EFFoST Conference 2024.