
Francisco de Asís
Artés Hernández
Catedrático de Universidad
Publications (331) Francisco de Asís Artés Hernández publications View referenced research data.
2025
-
Boosting Antioxidant Quality in Cucumber Beverages with Encapsulated Tomato Carotenoids
Antioxidants, Vol. 14, Núm. 3
-
Enhancing avocado puree with encapsulated tomato by-products. Effect of processing methods in the bioactive quality retention
Journal of the Science of Food and Agriculture
-
Obtaining carotenoid encapsulates with polysaccharides carriers after pilot scale accelerated solvent extraction and ultrasound-assisted extraction from industrial tomato by-product
Food Research International, Vol. 203
2024
-
An innovative beverage made from revalorized broccoli and carrots by-products
Acta Horticulturae, pp. 187-194
-
Bioactive content enhancement in tomato by-products through UV-B abiotic stresses.
5th International conference on fresh-cut produce: maintaining quality and safety.
-
Capacidad antifúngica de subproductos de frutas y aceites esenciales frente a Penicillium digitatum: un estudio in vitro.
XXIII Congreso nacional de microbiología de los alimentos.
-
Combined effect of modified atmosphere packaging and potassium permanganate-based ethylene scavengers on apricot bioactive compounds
Acta Horticulturae
-
Desarrollo de un zumo de piña y uva enriquecido en compuestos bioactivos revalorizados a partir de subproductos de la Industria Alimentaria.
XXIII Congreso nacional de microbiología de los alimentos.
-
Determinación de compuestos fenólicos en nuevos híbridosde uva de mesa
Libro de actas del 13º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores: WIA.24
-
Diversity on colorn infrared spectra and phenolic profile correlation in citrus fruit peels
The 5th international electronic conference on foods
-
Eco-Friendly Postharvest Technologies to Preserve or Enhance the Quality and Safety of Fruit and Vegetable Products
Foods
-
Efecto de la luz UV-B como estrés abiótico para potenciar lacapacidad antioxidante de subproductos de tomate
Libro de actas del 13º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores: WIA.24
-
Efecto del tamaño del corte en pieles de naranja y pomelo como estrés abiótico para inducir la biosíntesis de compuestos fenólicos
Jornadas de los grupos de trabajo de horticultura, alimentación y salud, fertilización y sustratos, fresón y otros frutos rojos, celebradas del 20 al 22 de marzo de 2024 en Cartagena
-
Effect of enzyme assisted extraction to enhance the antioxidant capacity of tomato by-products.
9th EIDUM-EINDOC-CMN-EUniWell doctoral students conference 2024.
-
Effect of the carotene fortification of a cucumber juice on shelf life with extracts from tomato by-products.
The 5th international electronic conference on foods.
-
Extracción asistida por ultrasonidos mediante sonda decompuestos fenólicos en subproductos de floretes de broccoli
Libro de actas del 13º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores: WIA.24
-
Fortification of an Innovative Tomato Cold Soup with High Bioaccessible Sulforaphene from UV-B–Treated Radish Seeds
Food and Bioprocess Technology, Vol. 17, Núm. 9, pp. 2631-2643
-
From waste to worth: by-products revalorization in the fresh-cut industry.
5th International conference on fresh-cut produce: maintaining quality and safety.
-
Libro de actas del 13º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores: WIA.24
coord.
Universidad Politécnica de Cartagena
-
Microwave-assisted ethanolic and aqueous extraction of antioxidant compounds from tomato and lemon by-products.
38th International EFFoST Conference 2024.