Publicacións (311) Publicacións de Francisco de Asís Artés Hernández

2024

  1. An innovative beverage made from revalorized broccoli and carrots by-products

    Acta Horticulturae, pp. 187-194

  2. Combined effect of modified atmosphere packaging and potassium permanganate-based ethylene scavengers on apricot bioactive compounds

    Acta Horticulturae

  3. Determinación de compuestos fenólicos en nuevos híbridosde uva de mesa

    Libro de actas del 13º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores: WIA.24 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 14-17

  4. Eco-Friendly Postharvest Technologies to Preserve or Enhance the Quality and Safety of Fruit and Vegetable Products

    Foods

  5. Efecto de la luz UV-B como estrés abiótico para potenciar lacapacidad antioxidante de subproductos de tomate

    Libro de actas del 13º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores: WIA.24 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 30-33

  6. Extracción asistida por ultrasonidos mediante sonda decompuestos fenólicos en subproductos de floretes de broccoli

    Libro de actas del 13º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores: WIA.24 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 46-49

  7. Fortification of an Innovative Tomato Cold Soup with High Bioaccessible Sulforaphene from UV-B–Treated Radish Seeds

    Food and Bioprocess Technology, Vol. 17, Núm. 9, pp. 2631-2643

  8. Libro de actas del 13º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores: WIA.24 coord.

    Universidad Politécnica de Cartagena

  9. New table grape hybrids development from teinturier population with enhanced phytochemical quality

    Scientia Horticulturae, Vol. 326

  10. Optimización de la extracción enzimática de compuestos bioactivos a partir de subproductos de limón

    Desafíos de maduración y postcosecha de frutos y hortalizas: Actas del XIV Congreso Nacional y XII Ibérico de maduración y postcosecha (Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN-CSIC)), pp. 100-104

  11. Postharvest LED lighting as strategy to enhance the biosynthesis of glucosinolates and isothiocyanates in horticultural products

    Light-Emitting Diodes (LEDs): Applications, Performance and Challenges (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 191-213

  12. Pulsed ultrasound-assisted extraction of lycopene and β-carotene from industrial grated tomato by-products

    LWT, Vol. 204

  13. Revalorización de subproductos de Citrus limon mediante extracción asistida por microondas

    Libro de actas del 13º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores: WIA.24 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 22-25

  14. Towards bioactive compound-rich grape vineyards

    Acta Horticulturae, pp. 197-204

  15. Ultrasound-Assisted Extraction of Bioactive Compounds from Broccoli By-Products

    Foods, Vol. 13, Núm. 10

  16. Wounding Citrus Peel By-Products as Abiotic Stress to Induce the Synthesis of Phenolic Compounds?

    Horticulturae, Vol. 10, Núm. 8