Francisco
Artés Calero
Investigador en el periodo 1999-2020
Noelia
Castillejo Montoya
Publicaciones en las que colabora con Noelia Castillejo Montoya (21)
2022
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An abiotic UV-B stress on Brassicaceae seeds increased their phytochemical content on 7-days sprouts
Journal of Horticulture and Postharvest Research, Vol. 5, Núm. 4, pp. 297-308
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Efecto de una iluminación LED postrecolección en el contenido de compuestos fenólicos y radicales libres de germinados de brócoli
Proceedings of the 10th Workshop on Agri-Food Research for young researchers. WIA. 21
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Effect on the physicochemical and lipid quality of alternative fertigation with micronized calcium sulphate in olive cultivation
Acta Horticulturae
2021
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Efecto de la iluminación UV-B en el crecimiento del hipocótilo durante la germinación de semillas de col roja
Proceedings of the 9th Workshop on Agri-Food Research for young researchers. WIA 20
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Evolución del rendimiento y la calidad postcosecha de pimientos fertirrigados con sulfato cálcico micronizado
Agrícola vergel: Fruticultura, horticultura, floricultura, Núm. 432, pp. 123-129
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Fertirrigación en invernadero de pimiento tipo California (Capsicum annum) con sulfato cálcico como alternativa al nitrato cálcico
Phytoma España: La revista profesional de sanidad vegetal, Núm. 332, pp. 33-39
2020
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Evolución de la madurez y la calidad de la mandarina Orri fertirrigada con sulfato cálcico
Agricultura: Revista agropecuaria, Núm. 1037, pp. 50-53
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Fertirrigación con sulfato cálcico para atenuar la necrosis periestilar en la mandarina Orri
Levante Agrícola: Revista internacional de cítricos, Núm. 453, pp. 183-186
2019
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Fertirrigación con sulfato cálcico para mantener la calidad de la mandarina al cosechar y tras el almacenamiento refrigerado
I Jornadas de Citricultura y XI Jornadas de Fruticultura de la SECH
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Revalorización de subproducto del brócoli para elaborar un pesto a base de kale
Proceedings of the 7th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 18
2018
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Bioactive compounds changes of a green vegetable smoothie after thermal treatments and during shelf life
Acta Horticulturae: VIII International Postharvest Symposium: Enhancing Supply Chain and Consumer Benefits - Ethical and Technological Issues
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Evolución de compuestos fenólicos y antioxidantes en batidos a base de algas durante su vida comercial
Proceedings of the 6th Workshop on Agri-food Research. WIA.17
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Microwave heating modelling of a green smoothie: Effects on glucoraphanin, sulforaphane and S-methyl cysteine sulfoxide changes during storage
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 98, Núm. 5, pp. 1863-1872
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Natural vitamin B12 and fucose supplementation of green smoothies with edible algae and related quality changes during their shelf life
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 98, Núm. 6, pp. 2411-2421
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Nutritional and bioactive compounds of commercialized algae powders used as food supplements
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 24, Núm. 2, pp. 172-182
2017
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Innovaciones en el desarrollo de smoothies verdes mediante tecnologías emergentes de procesado mínimo
Proceedings of the 5th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 16
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Phenolic and antioxidant compounds changes of algae based smoothies during shelf life
6th Workshop on Agri-food Research (WiA.17): Cartagena, 8 y 9 de mayo de 2017
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Preservation of bioactive compounds of a green vegetable smoothie using short time–high temperature mild thermal treatment
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 23, Núm. 1, pp. 46-60
2016
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Bioactive Compounds and Enzymatic Activity of Red Vegetable Smoothies During Storage
Food and Bioprocess Technology, Vol. 9, Núm. 1, pp. 137-146
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Quality changes of green vegetable smoothies during shelf-life
Acta Horticulturae