Publications (83) Lorena Martínez Zamora publications View referenced research data.

filter_list

2024

  1. An innovative beverage made from revalorized broccoli and carrots by-products

    Acta Horticulturae, pp. 187-194

  2. Application of LED lighting in cereal production: Use and benefits

    Light-Emitting Diodes (LEDs): Applications, Performance and Challenges (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 231-244

  3. Applications of Plant Bioactive Compounds as Replacers of Synthetic Additives in the Food Industry

    Foods, Vol. 13, Núm. 1

  4. Bioactive Compounds from Fruit and Vegetable Waste: Extraction and Possible Utilization

    Foods

  5. Bioactive content enhancement in tomato by-products through UV-B abiotic stresses.

    5th International conference on fresh-cut produce: maintaining quality and safety.

  6. Capacidad antifúngica de subproductos de frutas y aceites esenciales frente a Penicillium digitatum: un estudio in vitro.

    XXIII Congreso nacional de microbiología de los alimentos.

  7. Desarrollo de un zumo de piña y uva enriquecido en compuestos bioactivos revalorizados a partir de subproductos de la Industria Alimentaria.

    XXIII Congreso nacional de microbiología de los alimentos.

  8. Desarrollo de un zumo de piña y uva enriquecido en compuestos bioactivos revalorizados a partir de subproductos de la industria alimentaria

    XXIII Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos: Cartagena, 9-12 de septiembre de 2024

  9. Determinación de compuestos fenólicos en nuevos híbridosde uva de mesa

    Libro de actas del 13º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores: WIA.24

  10. Eco-Friendly Postharvest Technologies to Preserve or Enhance the Quality and Safety of Fruit and Vegetable Products

    Foods

  11. Efecto de la luz UV-B como estrés abiótico para potenciar lacapacidad antioxidante de subproductos de tomate

    Libro de actas del 13º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores: WIA.24

  12. Efecto del tamaño del corte en pieles de naranja y pomelo como estrés abiótico para inducir la biosíntesis de compuestos fenólicos

    Jornadas de los grupos de trabajo de horticultura, alimentación y salud, fertilización y sustratos, fresón y otros frutos rojos, celebradas del 20 al 22 de marzo de 2024 en Cartagena

  13. Effect of enzyme assisted extraction to enhance the antioxidant capacity of tomato by-products.

    9th EIDUM-EINDOC-CMN-EUniWell doctoral students conference 2024.

  14. Effect of hydroxytyrosol, Moringa, and spirulina on the physicochemical properties and nutritional characteristics of gluten-free brownies

    Food Science and Nutrition, Vol. 12, Núm. 1, pp. 385-398