Arantxa
Aznar Samper
Profesora Titular de Universidad
Publicacións (31) Publicacións de Arantxa Aznar Samper
2024
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Scaling-up of fruit-based winemaking from melon by-products
Acta Horticulturae, pp. 49-56
2023
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Obtención de un vino de frutas a partir de dos variedades de melón: análisis físico-químico, sensorial y caracterización de los principales aromas mediante GC-MS
III Congreso anual internacional de estudiantes de Doctorado: Online, 1 y 2 de febrero de 2024
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Revalorization of Melon By-Product to Obtain a Novel Sparkling Fruity-Based Wine
Foods, Vol. 12, Núm. 3
2022
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Different model hypotheses are needed to account for qualitative variability in the response of two strains of Salmonella spp. under dynamic conditions
Food Research International, Vol. 158
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Evaluación de modelos predictivos que consideran la variabilidad de cepas de "Salmonella spp." expuestas a tratamientos térmicos dinámicos
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
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Fruit Wine Obtained from Melon by-Products: Physico-Chemical and Sensory Analysis, and Characterization of Key Aromas by GC-MS
Foods, Vol. 11, Núm. 22
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Functional food obtained from fermentation of broccoli by-products (stalk): Metagenomics profile and glucosinolate and phenolic compounds characterization by LC-ESI-QqQ-MS/MS
LWT, Vol. 169
2021
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Dynamics of microbial inactivation and acrylamide production in high‐temperature heat treatments
Foods, Vol. 10, Núm. 11
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Impact of heating rates on alicyclobacillus acidoterrestris heat resistance under non-isothermal treatments and use of mathematical modelling to optimize orange juice processing
Foods, Vol. 10, Núm. 7
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Social Cognition and Interaction Training (SCIT) versus Training in Affect Recognition (TAR) in patients with schizophrenia: A randomized controlled trial
Journal of Psychiatric Research, Vol. 142, pp. 101-109
2019
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Bancos de semillas: conservando el "oro vegetal"
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 500, pp. 89-91
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Mathematical modelling of the stress resistance induced in Listeria monocytogenes during dynamic, mild heat treatments
Food Microbiology, Vol. 84
2017
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A novel tool to model dynamic microbial inactivation following a probabilistic approach
International conference on Quantitative Tools for Sustainable Food and Energy in the food chain: Grecia, del 10 al 12 de abril de 2017
2016
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High heating rates affect greatly the inactivation rate of Escherichia coli
Frontiers in Microbiology, Vol. 7, Núm. AUG
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One-step global parameter estimation of kinetic inactivation parameters for Bacillus sporothermodurans spores under static and dynamic thermal processes
Food Research International, Vol. 89, pp. 614-619
2015
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Antimicrobial activity of nisin, thymol, carvacrol and cymene against growth of Candida lusitaniae
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 21, Núm. 1, pp. 72-79
2014
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Adquisición de habilidades sociales a través de aprendizaje grupal: ¿nuevas metodologías o metodología tradicional?
II Congreso Internacional de Innovación Docente. CIID: Murcia, 20 y 21 de febrero de 2014 (Universidad de Murcia), pp. 305-314
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Adquisición de habilidades sociales a través de aprendizaje grupal: ¿nuevas metodologías o metodología tradicional?
Equipos docentes: experiencias y resultados (2013-2014) (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 163-174
2013
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Characterisation of the resistance and the growth variability of Listeria monocytogenes after high hydrostatic pressure treatments
Food Control, Vol. 29, Núm. 2, pp. 409-415
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Combined effect of nisin, carvacrol and a previous thermal treatment on the growth of Salmonella enteritidis and Salmonella senftenberg
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 19, Núm. 4, pp. 357-364