Francisco
Artés Calero
Investigador en el període 1999-2020
Publicacions (359) Publicacions de Francisco Artés Calero
2022
-
An abiotic UV-B stress on Brassicaceae seeds increased their phytochemical content on 7-days sprouts
Journal of Horticulture and Postharvest Research, Vol. 5, Núm. 4, pp. 297-308
-
Combined effect of UV–C and passive modified atmosphere packaging to preserve the physicochemical and bioactive quality of fresh figs during storage
Postharvest Biology and Technology, Vol. 194
-
Efecto de fotoperiodos con luces LED del espectro visible durante la germinación de col roja para estimular la biosíntesis de sus compuestos bioactivos
Avances en maduración y poscosecha de frutas y hortalizas (Servicio de Publicaciones), pp. 9-13
-
Efecto de una iluminación LED postrecolección en el contenido de compuestos fenólicos y radicales libres de germinados de brócoli
Proceedings of the 10th Workshop on Agri-Food Research for young researchers. WIA. 21
-
Effect on the physicochemical and lipid quality of alternative fertigation with micronized calcium sulphate in olive cultivation
Acta Horticulturae
2021
-
Bioavailability of Vitamin C and Folates in Plasma and Its Antioxidant Status after Consumption of Raw and Microwaved BroccolI
ACS Food Science and Technology, Vol. 1, Núm. 7, pp. 1215-1221
-
Commercial techniques for preserving date palm (Phoenix dactylifera) fruit quality and safety: A review
Saudi Journal of Biological Sciences, Vol. 28, Núm. 8, pp. 4408-4420
-
Efecto de la iluminación UV-B en el crecimiento del hipocótilo durante la germinación de semillas de col roja
Proceedings of the 9th Workshop on Agri-Food Research for young researchers. WIA 20
-
Evolución del rendimiento y la calidad postcosecha de pimientos fertirrigados con sulfato cálcico micronizado
Agrícola vergel: Fruticultura, horticultura, floricultura, Núm. 432, pp. 123-129
-
Fertirrigación en invernadero de pimiento tipo California (Capsicum annum) con sulfato cálcico como alternativa al nitrato cálcico
Phytoma España: La revista profesional de sanidad vegetal, Núm. 332, pp. 33-39
-
Interactions between microbial food safety and environmental sustainability in the fresh produce supply chain
Foods, Vol. 10, Núm. 7
-
Quality Changes of Fresh-Cut Watermelon During Storage as Affected by Cut Intensity and UV-C Pre-treatment
Food and Bioprocess Technology, Vol. 14, Núm. 3, pp. 505-517
2020
-
A ploidy chimera reveals the effects of tetraploidy in date palm
European Journal of Horticultural Science, Vol. 85, Núm. 3, pp. 137-144
-
Cambios en la calidad de semillas de haba mínimamente procesadas mediante el uso de diferentes soluciones desinfectantes y antipardeantes
Proceedings of the 8th Workshop on agri-food research. WIA.19
-
Diseño y desarrollo técnico y de ejecución de una central de manipulación de productos hortofrutícolas ecológicos
Anuario 3 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 163-165
-
Evolución de la madurez y la calidad de la mandarina Orri fertirrigada con sulfato cálcico
Agricultura: Revista agropecuaria, Núm. 1037, pp. 50-53
-
Fertirrigación con sulfato cálcico para atenuar la necrosis periestilar en la mandarina Orri
Levante Agrícola: Revista internacional de cítricos, Núm. 453, pp. 183-186
-
Preharvest Fruit Drop of Date Palm (Phoenix dactylifera L.) Cv. Deglet Nour at Kimri Stage: Development, Physico-chemical Characterization, and Functional Properties
International Journal of Fruit Science, Vol. 20, Núm. 3, pp. 414-432
-
Tratamientos poscosecha para el control de alteraciones fisiológicas y patológicas en frutos de limón
Revista Eureka Revista de citricultura EUREKA del Comité de Cítricos de Chile
-
Viability of sous vide, microwave and high pressure processing techniques on quality changes during shelf life of fresh cowpea puree
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 26, Núm. 8, pp. 706-714