Publications (139) Publications de Ginés Benito Martínez Hernández

2022

  1. Addition of encapsulated evoo in the breadcrumbs improves food safety and shelf life of refrigerated map packaged chicken nuggets

    Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 328-334

  2. Combined effect of UV–C and passive modified atmosphere packaging to preserve the physicochemical and bioactive quality of fresh figs during storage

    Postharvest Biology and Technology, Vol. 194

  3. Efecto de vapores de aceites esenciales sobre la vida útil del champiñón laminado envasado refrigerado

    Proceedings of the 10th Workshop on Agri-Food Research for young researchers. WIA. 21

  4. Effect of active paper sheets with encapsulated essential oils on lemon quality during its refrigerated conservation

    Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 317-321

  5. Encapsulated EVOO Improves Food Safety and Shelf Life of Refrigerated Pre-Cooked Chicken Nuggets

    Clean Technologies, Vol. 4, Núm. 1, pp. 53-66

  6. Enrichment of glucosinolate and carotenoid contents of mustard sprouts by using green elicitors during germination

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 110

  7. Improvement of food safety and shelf life of refrigerated croquettes by using evoo encapsulated in cyclodextrins in breadcrumbs

    Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 293-299

  8. Influence of fruits and vegetables active packaging on refrigeration systems efficiency

    Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 161-167

  9. Influencia del aceite de oliva virgen extra microencapsulado sobre la calidad y vida útil de productos cárnicos empanados refrigerados

    Proceedings of the 10th Workshop on Agri-Food Research for young researchers. WIA. 21

  10. Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 dir. congr.

    Universidad Politécnica de Cartagena

  11. Microbial control in fresh horticultural products using active paper sheets with essential oils. A case study in lemon cv. Verna

    Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 267-272