
Perla Azucena
Gómez di Marco
Personal Técnico Asociada a Proyectos
Publications (202) Perla Azucena Gómez di Marco publications View referenced research data.
2025
-
Boosting Antioxidant Quality in Cucumber Beverages with Encapsulated Tomato Carotenoids
Antioxidants, Vol. 14, Núm. 3
-
Revisiting Traceability of Vegetable Fresh-Products in the EU: Why Blockchain Does (Not) Work?
Internet Technology Letters
2024
-
An innovative beverage made from revalorized broccoli and carrots by-products
Acta Horticulturae, pp. 187-194
-
Análisis económico, medioambiental y social de un sistema de cultivo en cascada
Jornadas de los grupos de trabajo de horticultura, alimentación y salud, fertilización y sustratos, fresón y otros frutos rojos, celebradas del 20 al 22 de marzo de 2024 en Cartagena
-
Ecoeficiencia de un sistema de cultivo en cascada
Libro de actas del 13º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores: WIA.24
2023
-
Agro-Industrial Compost in Soilless Cultivation Modulates the Vitamin C Content and Phytochemical Markers of Plant Stress in Rocket Salad (Diplotaxis tenuifolia (L.) DC.)
Agronomy, Vol. 13, Núm. 2
-
Biodegradable Food Packaging of Wild Rocket (Diplotaxis tenuifolia L. [DC.]) and Sea Fennel (Crithmum maritimum L.) Grown in a Cascade Cropping System for Short Food Supply Chain
Horticulturae, Vol. 9, Núm. 6
-
Ciclo cerrado: aprovechar el drenaje del compost agroindustrial para cultivar hinojo marino (Crithmum maritimum L.) en un sistema flotante
Libro de actas del 12º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores: WIA.23
-
Effect of Ultrasound and High Hydrostatic Pressure Processing on Quality and Bioactive Compounds during the Shelf Life of a Broccoli and Carrot By-Products Beverage
Foods, Vol. 12, Núm. 20
2022
-
An abiotic UV-B stress on Brassicaceae seeds increased their phytochemical content on 7-days sprouts
Journal of Horticulture and Postharvest Research, Vol. 5, Núm. 4, pp. 297-308
-
Aprovechamiento de subproductos ricos en flavonoides de pieles de naranjas para mejorar la calidad de germinados de tatsoi
Avances en maduración y poscosecha de frutas y hortalizas (Servicio de Publicaciones), pp. 326-329
-
Effect of Saline-Nutrient Solution on Yield, Quality, and Shelf-Life of Sea Fennel (Crithmum maritimum L.) Plants
Horticulturae, Vol. 8, Núm. 2
-
La radiación UV-B estimula la biosíntesis de glucosinolatos en germinados de kale durante su conservación frigorífica
Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 168-172
-
Volatile organic compounds in aquatic ecosystems – Detection, origin, significance and applications
Science of the Total Environment, Vol. 838
2021
-
Amelioration effect of led lighting in the bioactive compounds synthesis during carrot sprouting
Agronomy, Vol. 11, Núm. 2
-
Bioavailability of Vitamin C and Folates in Plasma and Its Antioxidant Status after Consumption of Raw and Microwaved BroccolI
ACS Food Science and Technology, Vol. 1, Núm. 7, pp. 1215-1221
-
Combined effect of salinity and led lights on the yield and quality of purslane (Portulaca oleracea l.) microgreens
Horticulturae, Vol. 7, Núm. 7
-
Effect of compost extract addition to different types of fertilizers on quality at harvest and shelf life of spinach
Agronomy, Vol. 11, Núm. 4
-
Humans Share More Preferences for Floral Phenotypes With Pollinators Than With Pests
Frontiers in Plant Science, Vol. 12
-
Interactions between microbial food safety and environmental sustainability in the fresh produce supply chain
Foods, Vol. 10, Núm. 7