Publications (72)

2016

  1. Heat resistance of Listeria monocytogenes in sterile distilled water in the presence of nanoemulsion of D-limonene

    Proceedings of the 4th. Workshop on Agri-Food Research. WIA.15

  2. Evaluación de las guías docentes:: Del máster universitario en ingeniería industrial por la upct

    Equipos docentes: nuevos escenarios (2015-2016) (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 3-20

  3. Evaluación de las guías docente:: Del máster universitario en ingeniería de caminos, canales y puertos por la upct

    Equipos docentes: nuevos escenarios (2015-2016) (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 21-36

  4. High heating rates affect greatly the inactivation rate of Escherichia coli

    Frontiers in Microbiology, Vol. 7, Núm. AUG

  5. Combined effect of a nanoemulsion of d-limonene and nisin on Listeria monocytogenes growth and viability in culture media and foods

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 22, Núm. 2, pp. 146-152