
Paula María
Periago Bayonas
Catedrática de Universidad
Argitalpenak (75)
2022
-
A New Food Ingredient Rich in Bioaccessible (poly)Phenols (and Glucosinolates) Obtained from Stabilized Broccoli Stalks
Foods, Vol. 11, Núm. 12
-
Calidad y seguridad microbiológica del brócoli cocinado en microondas
Proceedings of the 10th Workshop on Agri-Food Research for young researchers. WIA. 21
-
Capítulo 19. Percepción sobre cultura de seguridad del paciente en el área quirúrgica de un hospital de Murcia
Investigación en contextos clínicos y de la salud: Estrategias orientadas a la innovación (Asociación Universitaria de Educación y Psicología (ASUNIVEP)), pp. 139-146
-
Evaluación de modelos predictivos que consideran la variabilidad de cepas de "Salmonella spp." expuestas a tratamientos térmicos dinámicos
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
2021
-
High hydrostatic pressure vs. Thermal pasteurization: The effect on the bioactive compound profile of a citrus maqui beverage
Foods, Vol. 10, Núm. 10
-
Influence of microwave bag vs. conventional microwave cooking on phytochemicals of industrially and domestically processed broccoli
Food Research International, Vol. 140
-
The Different Response to an Acid Shock of Two Salmonella Strains Marks Their Resistance to Thermal Treatments
Frontiers in Microbiology, Vol. 12
2020
-
Limonene nanoemulsified with soya lecithin reduces the intensity of non-isothermal treatments for inactivation of Listeria monocytogenes
Scientific Reports, Vol. 10, Núm. 1
-
Microbiological and process variability using biological indicators of inactivation (BIIs) based on Bacillus cereus spores of food and fish-based animal by-products to evaluate microwave heating in a pilot plant
Food Research International, Vol. 137
2019
-
Identificación microbiológica a partir de alimentos de origen vegetal y su evolución durante el procesado
Proceedings of the 7th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 18
2018
-
Aplicación de modelización matemática para diseñar tratamientos de carne de pollo seguros con un mínimo impacto en la calidad sensorial
Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018
-
Efecto de tratamiento térmico por microondas y condiciones de estrés (choque ácido) sobre Listeria monocytogenes en alimentos
Proceedings of the 6th Workshop on Agri-food Research. WIA.17
2017
-
A novel technique for sterilization using a power self-regulated single-mode microwave cavity
Sensors (Switzerland), Vol. 17, Núm. 6
-
Broccoli and radish sprouts are safe and rich in bioactive phytochemicals
Postharvest Biology and Technology, Vol. 127, pp. 60-67
-
Efecto de tratamiento térmico por microondas y condiciones de estrés (choque ácido) sobre Listeria monocytogenes en alimentos
Proceedings of the 5th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 16
-
Fat and fibre interfere with the dramatic effect that nanoemulsified D-limonene has on the heat resistance of Listeria monocytogenes
Food Microbiology, Vol. 62, pp. 270-274
-
Nanoemulsified d-limonene reduces the heat resistance of Salmonella senftenberg over 50 times
Nanomaterials, Vol. 7, Núm. 3
2016
-
Combined effect of a nanoemulsion of d-limonene and nisin on Listeria monocytogenes growth and viability in culture media and foods
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 22, Núm. 2, pp. 146-152
-
Evaluación de las guías docente:: Del máster universitario en ingeniería de caminos, canales y puertos por la upct
Equipos docentes: nuevos escenarios (2015-2016) (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 21-36
-
Evaluación de las guías docentes:: Del máster universitario en ingeniería industrial por la upct
Equipos docentes: nuevos escenarios (2015-2016) (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 3-20