Paula María
Periago Bayonas
Catedrática de Universidad
Publicacións (85) Publicacións de Paula María Periago Bayonas
2024
2023
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Deep Sedation for Dental Care Management in Healthy and Special Health Care Needs Children: A Retrospective Study
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 20, Núm. 4
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Unidad de Microbiología y Seguridad Alimentaria de la Universidad Politécnica de Cartagena
SEM@foro, Núm. 75, pp. 35-37
2022
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A New Food Ingredient Rich in Bioaccessible (poly)Phenols (and Glucosinolates) Obtained from Stabilized Broccoli Stalks
Foods, Vol. 11, Núm. 12
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Calidad y seguridad microbiológica del brócoli cocinado en microondas
Proceedings of the 10th Workshop on Agri-Food Research for young researchers. WIA. 21
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Capítulo 19. Percepción sobre cultura de seguridad del paciente en el área quirúrgica de un hospital de Murcia
Investigación en contextos clínicos y de la salud: Estrategias orientadas a la innovación (Asociación Universitaria de Educación y Psicología (ASUNIVEP)), pp. 139-146
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Evaluación de modelos predictivos que consideran la variabilidad de cepas de "Salmonella spp." expuestas a tratamientos térmicos dinámicos
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
2021
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High hydrostatic pressure vs. Thermal pasteurization: The effect on the bioactive compound profile of a citrus maqui beverage
Foods, Vol. 10, Núm. 10
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Influence of microwave bag vs. conventional microwave cooking on phytochemicals of industrially and domestically processed broccoli
Food Research International, Vol. 140
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The Different Response to an Acid Shock of Two Salmonella Strains Marks Their Resistance to Thermal Treatments
Frontiers in Microbiology, Vol. 12
2020
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Limonene nanoemulsified with soya lecithin reduces the intensity of non-isothermal treatments for inactivation of Listeria monocytogenes
Scientific Reports, Vol. 10, Núm. 1
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Microbiological and process variability using biological indicators of inactivation (BIIs) based on Bacillus cereus spores of food and fish-based animal by-products to evaluate microwave heating in a pilot plant
Food Research International, Vol. 137
2019
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Identificación microbiológica a partir de alimentos de origen vegetal y su evolución durante el procesado
Proceedings of the 7th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 18
2018
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Aplicación de modelización matemática para diseñar tratamientos de carne de pollo seguros con un mínimo impacto en la calidad sensorial
Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018
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Efecto de tratamiento térmico por microondas y condiciones de estrés (choque ácido) sobre Listeria monocytogenes en alimentos
Proceedings of the 6th Workshop on Agri-food Research. WIA.17
2017
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A novel technique for sterilization using a power self-regulated single-mode microwave cavity
Sensors (Switzerland), Vol. 17, Núm. 6
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A novel tool to model dynamic microbial inactivation following a probabilistic approach
International conference on Quantitative Tools for Sustainable Food and Energy in the food chain: Grecia, del 10 al 12 de abril de 2017
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Broccoli and radish sprouts are safe and rich in bioactive phytochemicals
Postharvest Biology and Technology, Vol. 127, pp. 60-67
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Efecto de tratamiento térmico por microondas y condiciones de estrés (choque ácido) sobre Listeria monocytogenes en alimentos
Proceedings of the 5th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 16
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Fat and fibre interfere with the dramatic effect that nanoemulsified D-limonene has on the heat resistance of Listeria monocytogenes
Food Microbiology, Vol. 62, pp. 270-274