Publications (487) Publications in which a researcher has participated

filter_list

2024

  1. A secondary model for the effect of pH on the variability in growth fitness of Listeria innocua strains

    Food Research International, Vol. 186

  2. Análisis de los parámetros de inactivación de Lactobacillusspp. mediante aplicación de tratamiento por altas presiones hidrostáticas

    Libro de actas del 13º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores: WIA.24

  3. Applications of Plant Bioactive Compounds as Replacers of Synthetic Additives in the Food Industry

    Foods, Vol. 13, Núm. 1

  4. Combined effect of modified atmosphere packaging and potassium permanganate-based ethylene scavengers on apricot bioactive compounds

    Acta Horticulturae

  5. Development and Validation of a Novel Gas-Washing Bottle Incubation System (GBIS) for Monitoring Microbial Growth in Liquid Media Under Well-Controlled Modified Atmosphere Conditions

    Foods, Vol. 13, Núm. 23

  6. Development of novel natto using legumes produced in Europe

    Heliyon, Vol. 10, Núm. 5

  7. Diferencias en el peso molecular del Ácido Hialurónicoproducido por Streptococcus spp. y Lactobacillus spp

    Libro de actas del 13º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores: WIA.24

  8. Effects of foliar and root application of Zn and Fe bio-nanofertilizers on the glucosinolate, Zn and Fe contents of Pak choi (Brassica rapa Subsp. Chinensis) grown under hydroponic and pot cultivation

    Scientia Horticulturae, Vol. 338

  9. Envases activos con aceites esenciales de plantas: alternativa sostenible a los conservantes químicos para extender la vida útil de frutas y hortalizas frescas

    Revista de fruticultura, Núm. 98, pp. 96-103

  10. Evaluation of alternative methods of tunnel composting (submitted by the European Composting Network) II

    EFSA Journal, Vol. 22, Núm. 4

  11. Extending More than One Week the Shelf Life of Fresh-Cut Lettuce Using Vinegar Enriched in Bioactive Compounds Encapsulated in α-Cyclodextrins

    Foods, Vol. 13, Núm. 19

  12. Impacto de altas presiones hidrostáticas y pasteurización térmica convencional, sobre el perfil fitoquímico y microbiológico de bebidas de cítricos-maqui, durante el almacenamiento

    Libro de actas del 13º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores: WIA.24

  13. Innovative Combined Technology with Encapsulated EVOO and Infrared Processing Against Salmonella and Listeria monocytogenes in Breaded Poultry Products

    Food and Bioprocess Technology, Vol. 17, Núm. 7, pp. 2023-2033

  14. Kinetic modelling of anthocyanins and vitamin C degradation in a maqui-citrus beverage during storage for different sweeteners and pasteurization treatments

    LWT, Vol. 199

  15. La aplicación de un choque térmico subletal aumenta latermorresistencia de Bacillus subtilis a tratamientosisotérmicos

    Libro de actas del 13º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores: WIA.24

  16. Libro de actas del 13º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores: WIA.24

    Universidad Politécnica de Cartagena