Publicaciones en las que colabora con Antonio Martínez López (35)

2020

  1. Occurrence of Salmonella typhimurium resistance under sublethal/repeated exposure to cauliflower infusion and infection effects on Caernohabditis elegans host test organism

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 26, Núm. 2, pp. 151-159

2019

  1. Effect of high hydrostatic pressure on natural contaminating microorganisms and inoculated salmonella in hermetia illucens larvae

    Berliner und Munchener Tierarztliche Wochenschrift, Vol. 132, Núm. 5-6, pp. 257-263

2018

  1. Aplicación de la microbiología predictiva en la evaluación de riesgos biológicos en EFSA

    Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018

2016

  1. Inactivación de "Cronobacter sakazakii" mediante tecnologías no térmicas

    Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016

2009

  1. Food safety engineering: An emergent perspective

    Food Engineering Reviews, Vol. 1, Núm. 1, pp. 84-104

1998

  1. A predictive model to describe sensitization of heat-treated Bacillus stearothermophilus spores to NaCl

    Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 206, Núm. 1, pp. 58-62

  2. A predictive model to describe sensitization of heat-treated Bacillus stearothermophilus spores to NaCl

    European Food Research and Technology, Vol. 206, Núm. 1, pp. 58-62

  3. Apparent thermal resistance of Bacillus stearothermophilus spores recovered under anaerobic conditions

    European Food Research and Technology, Vol. 206, Núm. 1, pp. 63-67

  4. Apparent thermal resistance of Bacillus stearothermophilus spores recovered under anaerobic conditions

    Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 206, Núm. 1, pp. 63-67

  5. Modelling design of cuts for enzymatic peeling of mandarin and optimization of different parameters of the process

    European Food Research and Technology, Vol. 207, Núm. 4, pp. 322-327