Pablo Salvador
Fernández Escámez
Catedrático de Universidad
Paula María
Periago Bayonas
Catedrática de Universidad
Publikationen, an denen er mitarbeitet Paula María Periago Bayonas (35)
2024
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Impacto de altas presiones hidrostáticas y pasteurización térmica convencional, sobre el perfil fitoquímico y microbiológico de bebidas de cítricos-maqui, durante el almacenamiento
Libro de actas del 13º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores: WIA.24
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Microwave Treatment vs. Conventional Pasteurization: The Effect on Phytochemical and Microbiological Quality for Citrus–Maqui Beverages
Foods, Vol. 13, Núm. 1
2023
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Unidad de Microbiología y Seguridad Alimentaria de la Universidad Politécnica de Cartagena
SEM@foro, Núm. 75, pp. 35-37
2022
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Evaluación de modelos predictivos que consideran la variabilidad de cepas de "Salmonella spp." expuestas a tratamientos térmicos dinámicos
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
2021
2020
2019
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Identificación microbiológica a partir de alimentos de origen vegetal y su evolución durante el procesado
Proceedings of the 7th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 18
2018
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Aplicación de modelización matemática para diseñar tratamientos de carne de pollo seguros con un mínimo impacto en la calidad sensorial
Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018
2017
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A novel technique for sterilization using a power self-regulated single-mode microwave cavity
Sensors (Switzerland), Vol. 17, Núm. 6
2016
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High heating rates affect greatly the inactivation rate of Escherichia coli
Frontiers in Microbiology, Vol. 7, Núm. AUG
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One-step global parameter estimation of kinetic inactivation parameters for Bacillus sporothermodurans spores under static and dynamic thermal processes
Food Research International, Vol. 89, pp. 614-619
2015
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Antimicrobial activity of nisin, thymol, carvacrol and cymene against growth of Candida lusitaniae
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 21, Núm. 1, pp. 72-79
2014
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Assessment of the of acid shock effect on viability of Bacillus cereus and Bacillus weihenstephanensis using flow cytometry
Food Research International, Vol. 66, pp. 306-312
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Microbiología predictiva orientada a la integración en una evaluación de riesgos microbiológicos alimentarios
XIX CONGRESO SEM DE MICROBIOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
2013
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Characterisation of the resistance and the growth variability of Listeria monocytogenes after high hydrostatic pressure treatments
Food Control, Vol. 29, Núm. 2, pp. 409-415
2012
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Development of a high-resolution melting-based approach for efficient differentiation among bacillus cereus group isolates
Foodborne Pathogens and Disease, Vol. 9, Núm. 9, pp. 777-785
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Modelling the effects of temperature and osmotic shifts on the growth kinetics of Bacillus weihenstephanensis in broth and food products
International Journal of Food Microbiology, Vol. 158, Núm. 1, pp. 36-41
2011
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Combined effect of lysozyme and nisin at different incubation temperature and mild heat treatment on the probability of time to growth of Bacillus cereus
Food Microbiology, Vol. 28, Núm. 2, pp. 305-310
2010
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Characterization of Bacillus sporothermodurans IC4 spores; putative indicator microorganism for optimisation of thermal processes in food sterilisation
Food Research International, Vol. 43, Núm. 7, pp. 1895-1901
2009
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Food safety engineering: An emergent perspective
Food Engineering Reviews, Vol. 1, Núm. 1, pp. 84-104